Vacature Studentenspecial gelpolish

Werken bij Nagel Company is niet alleen werken in een mooie omgeving met een fijne sfeer, maar ook leren en doorontwikkelen op het gebied van nagels en nagelstyling. Naast een uitgebreide ‘menukaart’ voor de nagels, is er tevens een winkel met leuke en bijzondere accessoires. Denk hierbij aan mooie cadeausuggesties voor passerende mensen, of juist voor de klanten welke aanwezig zijn in de salon. En als je het niet voor iemand anders koopt, dan is het natuurlijk altijd fijn om na een nagelbehandeling nog even een verwennerij voor jezelf te kopen. Binnen Nagel Company houden we van vernieuwing en hebben we sinds een half jaar tevens een “Browbar” (wenkbrauwstyling) geopend.

Sinds enkele maanden bieden we ook een Studentenspecial aan in onze salon. Kort samengevat houdt dit in, dat wanneer men schoolgaand is, je binnen Nagel Company tegen een gereduceerd tarief een behandeling kunt boeken. Het gaat hierbij voornamelijk om behandelingen als gelpolish op de natuurlijke nagel, wenkbrauwstyling en gelpolish op de teennagels.

Kom je werken bij Nagel Company als stylist, dan werk je in één van de beste en fijnste salons van deze regio, met een bestendig klantenbestand en ruimte voor uitbreiding! Wij zoeken een studente die graag een aantal uren per week wil werken als nagelstyliste. Vereiste is, dat je behendig en opgeleid bent in het zetten van een gelpolish op de natuurlijke nagel. Mocht je dit niet zijn, maar lijkt het je wel heel erg leuk om binnen ons dynamische team te werken en heb je tevens een passie voor het vak nagelstyling, dan bieden wij jou een opleiding tot gelpolish styliste aan onder passende voorwaarden. Ben jij iemand die niet ouder is dan 20 jaar, die zich aan klanten wil binden, die met plezier naar haar werk gaat, op verschillende niveaus kan communiceren, kansen ziet en absoluut niet bang is om deze ook daadwerkelijk aan te pakken? Weet je van aanpakken, heb je een gericht doel en wil je graag bijdragen aan uitbreiding van de salon op alle fronten? Dan zoeken wij jou!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie naar info@nagelcompany.nl. We beloven op zeer korte termijn contact met je op te nemen voor een vervolgafspraak.

Taken:
● Het zetten van een gelpolish op de natuurlijke nagel.
● Het opbouwen van een eigen klantenbestand.
● Kleine huishoudelijke taken.

Bevoegdheden en verantwoordelijkheden:
● Het zetten van gelpolish op de natuurlijke nagel.
● Bijproducten adviseren en verkopen.
● Telefoon beantwoorden
● Gasten ontvangen en van koffie/thee voorzien.
● Salon en werkruimte schoon en opgeruimd houden.
● Het bedrijf Nagel Company samen met het team uitbouwen

Dienstverband:
● We starten met een contract op 0 uren basis. Werkdagen in overleg maar werken op zaterdag en/of een avond werken (vrijdagavond) is een pré.

Delen: