Vacature Brow Stylist

Werken bij Nagel Company is niet alleen werken in een mooie omgeving met een fijne sfeer, maar ook leren en doorontwikkelen op het gebied van nagels en nagelstyling. Naast een uitgebreide ‘menukaart’ voor de nagels, is er tevens een winkel met leuke en bijzondere accessoires. Denk hierbij aan mooie cadeausuggesties voor passerende mensen, of juist voor de klanten welke aanwezig zijn in de salon. En als je het niet voor iemand anders koopt, dan is het natuurlijk altijd fijn om na een nagelbehandeling nog even een verwennerij voor jezelf te kopen.

Binnen Nagel Company houden we van vernieuwing. Sinds een half jaar hebben we ook een “Browbar” (wenkbrauwstyling). Een plek binnen de salon waarbij we ons concentreren op het mooi en perfect maken van de wenkbrauwen. Deze dienst sluit perfect aan bij de ambities van onze salon om juist meer te zijn dan een nagelstudio alleen. Iedereen is welkom: bestaande- en nieuwe klanten. Kom je werken bij Nagel Company als stylist, dan werk je in één van de beste en fijnste salons van deze regio, met een bestendig klantenbestand en ruimte voor uitbreiding! Wij zoeken een stylist met de juiste opleiding en/of dito werkervaring. Iemand die klanten aan
zich wil binden, die met plezier naar haar werk gaat, op verschillende niveaus kan communiceren, kansen ziet en absoluut niet bang is om deze ook daadwerkelijk aan te pakken. Daarnaast wil je graag hard werken, heb je een gericht doel, ontwikkel je een eigen klantenbestand binnen de salon en doe je je bijdrage aan uitbreiding van de salon op alle fronten!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV en motivatie naar info@nagelcompany.nl. We beloven dan snel contact met je op te nemen voor een vervolgafspraak.
Taken:
● Alle behandelingen die horen bij het vak brow stylist.
● Actieve verkoop van onze producten en bijproducten.
● Het opbouwen van een eigen klantenbestand.
● Kleine huishoudelijke taken.

Bevoegdheden en verantwoordelijkheden:
● Het zetten van alle behandeling op het gebied van wenkbrauwstyling.
● Bijproducten adviseren en verkopen.
● Klanten werven en met ideeën komen om dat te doen.
● Telefoon beantwoorden.
● Gasten ontvangen en van koffie/thee voorzien.
● Salon en werkruimte schoon en opgeruimd houden.
● Het bedrijf Nagel Company samen met het team uitbouwen.

Dienstverband:
● Uiteindelijk willen we een werknemer voor een lange tijd, dus bieden wij je graag een vast dienstverband aan bij goed functioneren. We starten met een jaarcontract, het aantal werkdagen en uren in overleg. Werken op een zaterdag en/of een avond is een pré.

Delen: