Mogelijkheden

Gelpolish

Gelpolish is bedoeld om altijd mooi gelakte, verzorgde nagels te hebben. Gelpolish wordt in een aantal dunne laagjes aangebracht waardoor het resultaat natuurlijk oogt. U heeft perfect gelakte nagels in een door u gewenste kleur. Elke 2 dagen zelf uw nagels lakken is verleden tijd!

Let op: deze behandeling verstevigd uw nagels minimaal.  Een gelpolish behandeling is ook alleen geschikt voor een kortere nagel die van nature niet zwak is. Heeft u zwakke, broze nagels of wilt u echt meer lengte creëren dan raden wij u aan om te kiezen voor een gel- of acryl nagel. Gelpolish op natuurlijke nagels (zonder verlenging) 35 min / €38,00

Gelnagels

Gel is een vloeibare substantie die door middel van verschillende lagen op de nagels wordt aangebracht. Door de nagels na iedere aangebrachte laag onder UV- A licht te laten uitharden krijgt u een mooi, sterk resultaat. De gel groeit uiteindelijk ‘van de nagel af’. Voor blijvend mooie nagels is het daarom van belang om eens in de 3 tot 4 weken de nagels opnieuw te laten behandelen. Tijdens dit ‘opvullen’ vijlen we het oude product bijna helemaal weg en wordt er weer nieuw product aangebracht.
Gelnagels zijn absoluut niet slecht voor de eigen natuurlijke nagels, mits u wordt behandeld door een professionele nagelstylist die haar vak verstaat.

Na het aanbrengen van de gel kunt u de nagels naar wens laten decoreren met verschillende designs.

Nieuw set gel-/acrylnagels 90 min / €65,00
Opvulbehandeling (nabehandeling kunstnagels) 60 min / €45,00

Acryl nagels

 Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof en wordt met behulp van een penseel aangebracht. Als de nagel de juiste vorm heeft wordt de acryl met rust gelaten zodat het kan drogen.
Acryl is harder dan gel en daardoor ook minder flexibel. Acryl groeit van de nagels af, dus ook hiervoor geldt dat het van belang is dat u de nagels na ongeveer 3 tot 4 weken laat opvullen: het oude product wordt er bijna helemaal afgevijld om vervolgens weer nieuwe acryl aan te brengen. Zo houdt u keer op keer mooie sterke nagels. Acrylnagels zijn niet slecht voor de eigen natuurlijke nagels.

Na het aanbrengen van de acryl kunt u de nagels naar wens laten decoreren met verschillende designs.

Nieuw set gel-/acrylnagels 90 min / €65,00
Opvulbehandeling (nabehandeling kunstnagels) 60 min / €45,00

 

Bruidsnagels

U gaat trouwen! Gefeliciteerd!
Uiteraard wilt u er tot in de puntjes verzorgd uitzien. Op het gebied van uw handen en nagels adviseren we u graag over de mogelijkheden. We raden aan om ruim van tevoren een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kunnen we een ‘proefnagel’ zetten en u adviseren over welke methode het beste bij u past. Uiteraard is het ook mogelijk om de nagels te decoreren. Samen kijken we naar de beste opties zodat ook uw handen op hun mooist zijn tijdens deze bijzondere dag.

Kiest u voor het eerst voor acryl- of gelnagels dan is het raadzaam om op voorhand alvast een beetje te wennen aan de nagels. Zo zullen ze op de grote dag zelf heel natuurlijk aanvoelen.

Proefnagel 30 min / gratis
Nieuwe set bruidsnagels 90 min / €75,00

Gel op de teennagels

Een absolute zomerhit! Uw teennagels worden voorzien van drie dunne laagjes gel in combinatie met bijvoorbeeld een mooie French manicure of een leuke zomerse kleur. De teennagels worden eerst in model gevijld, vervolgens wordt de gel aangebracht. Na deze behandeling heeft u gegarandeerd 6 tot 8 weken plezier van mooie, verzorgde teennagels!

Gel op de teennagels is altijd zonder verlenging van de natuurlijke teennagel.
Gel op teennagels 30 min / €26,50

Goed om te weten

Op alle nagels die wij bij u gezet hebben geven we een garantie van 5 dagen. Mocht er na deze periode een probleem met uw nagel zijn dat verholpen moet worden, dan rekenen wij daar €5,95 voor.

Als er tijdens de opvulbehandeling extra nagels opgezet moeten worden dan rekenen wij €2,- per tip voor.

Nail Art

Nail Art is het versieren van de natuurlijke nagel of de kunstnagel. Nail Art kan uitbundig zijn maar het kan ook simpel gehouden worden. Nail Art wordt bij ons in de salon met de hand geverfd. Wij heb- ben diverse voorbeelden waar u uit kunt kiezen.
Nail Art vanaf €5,00

Steentje op nagel (per steentje) €0,50

Manicure

Tijdens een manicure behandeling worden uw nagels, handen en armen compleet verzorgd. Voor een optimaal resultaat raden we aan om eens in de 6 tot 8 weken een manicure te ondergaan. Na verloop van tijd zult u zien dat uw nagels in een aanmerkelijk betere conditie verkeren en dat uw handen en armen er ‘jonger’ uit gaan zien.
De manicure behandeling zijn opgesplitst in verschillende categorieën:

Manicure Basis €18,95
– Het reinigen/desinfecteren van de handen.
– Het vijlen van de nagels in het door u gewenste model.
– Het behandelen van de nagelriemen.
– Het egaliseren van de nagels zodat fijne lijnen en oneffenheden niet meer voelbaar zijn.
– Het polijsten van de nagels tot hoogglans.
-Het aanbrengen en inmasseren van de massage cream & nagelriemolie

Manicure Spa €28,95
– Het reinigen/desinfecteren van de handen.
– Het vijlen van de nagels in het door u gewenste model.
– Het behandelen van de nagelriemen.
– Het egaliseren van de nagels zodat fijne lijnen en oneffenheden niet meer voelbaar zijn.
– Het polijsten van de nagels tot hoogglans.
– Het scrubben van de handen.
– Het aanbrengen en inmasseren van de massage cream & nagelriem olie.

Nagelproblemen

Psoriasis, afbrokkelende of loslatende nagels
Kampt u met nagelproblemen als afbrokkelende nagels, psoriasis in de nagels of loslatende nagels? Wij voorzien u graag van een passend advies en maken gelijk uw nagels weer mooi met behulp van de eerder genoemde technieken.

Tijdens de eerste afspraak wordt er een advies en behandelplan opgesteld. Aan de hand hiervan kunnen we u de prijsindicatie geven. Deze is afhankelijk van het probleem en het aantal behandelingen dat, uiteraard in overleg met u, nodig is.

Bent u een nagelbijter? Kom gerust langs, want ook in het geval van nagelbijten zijn er verschillende mogelijkheden. Ongeacht in welke mate u bijt. Met behulp van acryl- of gelnagels kunnen we uw nagels verlengen zodat ze er weer verzorgd uitzien. Tijdens de eerste afspraak overleggen we samen welke van de twee methodes het beste bij u past.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen, dik of dun, borstelig of hoekig, bij onze browbar helpen wij u aan mooie en strakke wenkbrauwen. Wij werken met Henna verf wat ook op de huid blijft zitten voor een extra strak resultaat. Het varieert per persoon hoe lang de verf op de huid blijft zitten. Het voordeel van Henna verf is dat het langer op de haartjes blijft zitten dan normale verf. De Henna hebben wij in verschillende tinten!

Brow Basic €14,95
Allereerst worden de wenkbrauwen gereinigd, daarna worden de wenkbrauwen gemeten en wordt er rekening gehouden met de natuurlijk vorm. Tenslotte worden de wenkbrauwen gerestyled doormiddel van bijknippen, epileren en/of waxen.

Brow Basic + Henna €26,95
Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen eerst geshaped. Nadat de wenkbrauwen in shape gebracht zijn wordt de Henna aangebracht. Belangrijk is dat de wenkbrauwen de eerste 24 uur niet nat of gereinigd mogen worden.

Cadeaubon

Iedereen kan blij worden van mooie verzorgde nagels en wenkbrauwen! Geef eens een behandeling van ons cadeau. Cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Deze wordt feestelijk ingepakt zodat het een feestje wordt om het te geven.

Delen: