Mogelijkheden

Gelpolish en Biab

Gelpolish is bedoeld om altijd mooi gelakte, verzorgde nagels te hebben. Gelpolish wordt in een aantal dunne laagjes aangebracht waardoor het resultaat natuurlijk oogt. U heeft perfect gelakte nagels in een door u gewenste kleur. Elke 2 dagen zelf uw nagels lakken is verleden tijd!

Let op: deze behandeling verstevigd uw nagels minimaal.  Een gelpolish behandeling is ook alleen geschikt voor een kortere nagel die van nature niet zwak is. Heeft u zwakke, broze nagels of wilt u echt meer lengte creëren dan raden wij u aan om te kiezen voor een gel- of acryl nagel. Gelpolish op natuurlijke nagels (zonder verlenging) 35 min / €38,00

Gelnagels

Gel is een vloeibare substantie die door middel van verschillende lagen op de nagels wordt aangebracht. Door de nagels na iedere aangebrachte laag onder UV- A licht te laten uitharden krijgt u een mooi, sterk resultaat. De gel groeit uiteindelijk ‘van de nagel af’. Voor blijvend mooie nagels is het daarom van belang om eens in de 3 tot 4 weken de nagels opnieuw te laten behandelen. Tijdens dit ‘opvullen’ vijlen we het oude product bijna helemaal weg en wordt er weer nieuw product aangebracht.
Gelnagels zijn absoluut niet slecht voor de eigen natuurlijke nagels, mits u wordt behandeld door een professionele nagelstylist die haar vak verstaat.

Na het aanbrengen van de gel kunt u de nagels naar wens laten decoreren met verschillende designs.

Nieuw set gelnagels 90 min / €65,00
Opvulbehandeling (nabehandeling kunstnagels) 60 min / €45,00

Gel op de teennagels

Een absolute zomerhit! Uw teennagels worden voorzien van drie dunne laagjes gel in combinatie met bijvoorbeeld een mooie French manicure of een leuke zomerse kleur. De teennagels worden eerst in model gevijld, vervolgens wordt de gel aangebracht. Na deze behandeling heeft u gegarandeerd 6 tot 8 weken plezier van mooie, verzorgde teennagels!

Gel op de teennagels is altijd zonder verlenging van de natuurlijke teennagel.
Gel op teennagels 30 min / €26,50

Goed om te weten

Op alle nagels die wij bij u gezet hebben geven we een garantie van 5 dagen. Mocht er na deze periode een probleem met uw nagel zijn dat verholpen moet worden, dan rekenen wij daar €5,95 voor.

Als er tijdens de opvulbehandeling extra nagels opgezet moeten worden dan rekenen wij €2,- per tip.

Manicure

Tijdens een manicure behandeling worden uw nagels, handen en armen compleet verzorgd. Voor een optimaal resultaat raden we aan om eens in de 6 tot 8 weken een manicure te ondergaan. Na verloop van tijd zult u zien dat uw nagels in een aanmerkelijk betere conditie verkeren en dat uw handen en armen er ‘jonger’ uit gaan zien.
De manicure behandeling zijn opgesplitst in verschillende categorieën:

Manicure Basis €18,95
– Het reinigen/desinfecteren van de handen.
– Het vijlen van de nagels in het door u gewenste model.
– Het behandelen van de nagelriemen.
– Het egaliseren van de nagels zodat fijne lijnen en oneffenheden niet meer voelbaar zijn.
– Het polijsten van de nagels tot hoogglans.
-Het aanbrengen en inmasseren van de massage cream & nagelriemolie

Manicure Spa €28,95
– Het reinigen/desinfecteren van de handen.
– Het vijlen van de nagels in het door u gewenste model.
– Het behandelen van de nagelriemen.
– Het egaliseren van de nagels zodat fijne lijnen en oneffenheden niet meer voelbaar zijn.
– Het polijsten van de nagels tot hoogglans.
– Het scrubben van de handen.
– Het aanbrengen en inmasseren van de massage cream & nagelriem olie.

Nagelproblemen

Psoriasis, afbrokkelende of loslatende nagels
Kampt u met nagelproblemen als afbrokkelende nagels, psoriasis in de nagels of loslatende nagels? Wij voorzien u graag van een passend advies en maken gelijk uw nagels weer mooi met behulp van de eerder genoemde technieken.

Tijdens de eerste afspraak wordt er een advies en behandelplan opgesteld. Aan de hand hiervan kunnen we u de prijsindicatie geven. Deze is afhankelijk van het probleem en het aantal behandelingen dat, uiteraard in overleg met u, nodig is.

Bent u een nagelbijter? Kom gerust langs, want ook in het geval van nagelbijten zijn er verschillende mogelijkheden. Ongeacht in welke mate u bijt. Met behulp van acryl- of gelnagels kunnen we uw nagels verlengen zodat ze er weer verzorgd uitzien.

Cadeaubon

Iedereen kan blij worden van mooie verzorgde nagels en wenkbrauwen! Geef eens een behandeling van ons cadeau. Cadeaubonnen zijn bij ons verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag. Deze wordt feestelijk ingepakt zodat het een feestje wordt om het te geven.

Delen: